Aktuelle produkter:

Velg visning:

  • Del på sosiale medier:
  • Kurs

    Kurs

    Dato: 11.01.2019

    Region: Gulen

    Varighet: 15 timer

  • 2 160,-
  • Påmelding og informasjon
  • Praktisk bruk av skogbruksplanen

    Dato: 15.01.2019

    Kommune: Grong

    Varighet: 4 timer

  • 800,-
  • Påmelding og informasjon
  • Skogfond og skatt

    Dato: 15.01.2019

    Kommune: Kvinnherad

    Varighet: 4 timer

  • 0,-
  • Påmelding og informasjon
  • Grunnleggende vedlikehold og bruk av motorsag - 15 timer

    Dato: 16.01.2019

    Region: Førde

    Varighet: 15 timer

  • 1 740,-
  • Påmelding og informasjon
  • Vis alle kurs

    Kunnskap

    Kunnskap

    regional avvirkning

    Dynamisk presentasjon av skogstatistikk

    Her finner du fire nettsider med skogstatistikk som oppdateres automatisk når nye data kommer til: Tømmerpriser, Regional avvirkning og tilvekst, Skogkulturkart og Kommunalt kart over skutt elg og hjort.

  • Les artikkel
  • Organisering av private skogsbilveier - Skogkurs veileder

    Veilederen er i stor grad en sammenstilling av faktaopplysninger som skal bidra til å aktivisere veilag for å sikre verdiene som skogsveiene representerer.

  • Les artikkel
  • Begreper i skogbruket

    Hva er et bestand, bonitet, hogstklasse og relaskop? Skogbruket bruker mange faguttrykk som kan være greit å kjenne. I seks filmer forklares betydningen av de viktigste.

  • Les artikkel
  • tiltak i tett eller forsømt skog

    Tiltak i tett eller forsømt skog - Skogkurs veileder

    Denne veileder har som mål å gi skogeier, forvalter eller rådgiver faglig og økonomisk råd vedrørende bestandspleie/tiltak i tett eller forsømt skog ved ulik høyde. Med ulik høyde, mener vi tiden fra skogen er forynget til det skal gjennomføres en hovedhogst.

  • Les artikkel
  • Feltkontroll av hjorteviltkjøtt

    Feltkontroll av hjorteviltkjøtt skal utføres av feltkontrollør som har gjennomført godkjent kurs. Ut fra kunnskap gitt i kurset og tidligere bakgrunn og praktisk erfaring, skal kontrollen vurdere dyrenes helsetilstand mens dyra var i live og den behandling slaktet og kjøttet har fått etter avliving.

  • Les artikkel
  • Vis flere artikler

    Facebook