Du er her: Hjem / Er du vår nye RECO-instruktør?
Vi ønsker å styrke vår aktivitet for skogsentreprenørbransjen og søker en ny instruktør. I første rekke gjelder det innen kurstilbudet RECO, - effektiv og økonomisk kjøring med skogsmaskin -, men også på andre områder som handler om bruk av skogsmaskiner.
Vi søker derfor en ny instruktør som kjører skogsmaskin jevnlig og kjenner bransjen og skogsoperatørfaget godt.
Skogbrukets Kursinstitutt (SKOGKURS) gjennomfører utviklingsprosjekter og tilbyr kurs- og kompetansetiltak rettet mot skog- og utmarkssektoren. Vi har en landsdekkende virksomhet, med kontorsted på Biri, sentralt plassert mellom mjøsbyene. Mer om Skogkurs.
Nærmere om stillingen:
Vår nye instruktør må være dreven i faget og selv kjøre skogsmaskin jevnlig. Kurskonseptet RECO - Rational Efficient Cost Optimization, handler om å lære og lære bort beste praksis på området. Det innebærer at RECO stadig er under utvikling basert på ny forskning, kunnskap og erfaringer som næringen gjør. Mer om kurset her.
RECO er opprinnelig et kurskonsept utviklet av Skogforsk i Sverige, og vi samarbeider tett med Skogforsk om videreutvikling og kompetanseheving for våre instruktører.
Virksomhet vår er landsdekkende, og som instruktør får du derfor anledning til å bli kjent med skogbruket over hele landet. Omfanget av engasjementet vil avhenge av etterspørsel om kurs, og varierer gjennom året. Vi ønsker derfor å frikjøpe deg fra arbeidsgiver i den tiden som er aktuell.
Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
På Skogkurs får du:
For nærmere opplysninger, ta kontakt med:
Adm. direktør Eva Skagestad, tlf. 971 74 457, e-post es@skogkurs.no
Senior prosjektleder Mikael Fønhus, tlf. 992 87 002, mf@skogkurs.no
Kortfattet søknad med CV sendes på e-post til post@skogkurs.no innen 31. august.
Dato: 28.01.2021
Kommune: Molde
Varighet: 15 timer
Dato: 29.01.2021
Region: Valdres
Varighet: 15 timer
Dato: 30.01.2021
Kommune: Namsos
Varighet: 15 timer
Dato: 30.01.2021
Region: Utsatt pga Korona
Varighet: 7.5 timer
Filmklippene skal bidra til færre ulykker og bedre arbeidsmiljø ved å fokusere på de mest utsatte arbeidsoperasjonene ved bruk av motorsag og hvordan gjennomføre disse på en sikker måte.
Hva er et bestand, bonitet, hogstklasse og relaskop? Skogbruket bruker mange faguttrykk som kan være greit å kjenne. I åtte filmer forklares betydningen av de viktigste begrepene.