Du er her: Hjem / Ny Skogkurspod: Hvordan tar vi vare på viltkjøttet?
Viltkjøtt er en fantastisk råvare. Hvordan skal vi ta vare på kvaliteten fra slakteplassen og fram til måltidet?
I denne podkasten har vi med oss Helge Hagen, forfatter og vilkjøttekspert samt Dagh Bakka, ansvarlig for vilt og utmarksnæring ved Skogkurs.
Anvendt skogbruksøkonomi og entreprenørskogbruket
Dato: 20.01.2021
Kommune: Nordre Land
Varighet: 4 timer
Dato: 20.01.2021
Region: Hele landet
Varighet: 4 timer
Dato: 21.01.2021
Kommune: Voss
Varighet: 15 timer
Dato: 22.01.2021
Region: Os
Varighet: 15 timer
Filmklippene skal bidra til færre ulykker og bedre arbeidsmiljø ved å fokusere på de mest utsatte arbeidsoperasjonene ved bruk av motorsag og hvordan gjennomføre disse på en sikker måte.
Hva er et bestand, bonitet, hogstklasse og relaskop? Skogbruket bruker mange faguttrykk som kan være greit å kjenne. I åtte filmer forklares betydningen av de viktigste begrepene.