Betaling

Visa / Mastercard

For å handle i nettbutikken kan du benytte bank-/kredittkort (VISA eller MasterCard). Ved registrering av kortet trenger du det 16-sifrede kortnummeret (uten mellomrom), utløpsdato og verifiseringskoden. Verifiseringskoden finner du i underskriftsfeltet på kortet ditt. Her står det 7 siffer; det er kun de siste 3 som skal tastes inn. Du ser hvordan denne leses av i denne guiden.

Ved bestilling blir ordrebeløpet reservert på din konto, og pengene trekkes først når varene sendes fra vårt lager. At beløpet er reservert, men ikke trukket, vil si at beløpet er holdt av til Platekompaniet inntil bestillingen blir sendt, og at det ikke lenger er disponibelt på din konto. Når bestillingen er sendt, trekkes beløpet, som vil si at det er først da pengene overføres til oss.

Dersom du avbestiller varene, vil reservasjonen bli opphevet i løpet av kort tid og beløpet igjen bli tilgjengelig på din konto. Reservasjonen gjelder i 12 måneder, deretter har vi ikke lenger mulighet til å belaste kortet ditt.

DIBS - Payments made easy

Faktura

Hvis du velger faktura for privatpersoner, får du fakturaen din tilsendt sammen med varene. Fakturaen er utstedt av vår samarbeidspartner DIBS. Et fakturagebyr på kr 100,- tilkommer. Fakturaen har 14 dagers forfall.

Når du velger DIBS faktura, kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas, vil et gjenpartsbrev bli sendt til din e-post.


Postoppkrav

Vi har ikke mulighet for å sende varer mot postoppkrav