Ledige stillinger ved Skogkurs

Skogkurs søker: Senior prosjektleder innen bærekraftig skogbruk og Kommunikasjonsrådgiver. Begge stillingene har søknadsfrist 20. februar.
 

Senior prosjektleder - bærekraftig skogbruk

Vil du bli vår nye fagansvarlig på bærekraftig skogbruk, der Norsk PEFC Skogstandard, FSC, og framtidsrettet skogbehandling står sentralt? Skogkurs jobber hver dag for å løfte skogkompetansen i Norge blant alle målgrupper i skogbruket, og ønsker deg med på laget!

Vi søker deg som har spisskompetanse, samtidig som du har tverrfaglig forståelse. Du trives med formidling, og har et solid faglig og organisatorisk nettverk. Som senior prosjektleder hos oss vil du få hovedansvar for ditt fagfelt der du vil lede utviklingsprosjekter og jobbe med kursutvikling og -gjennomføring. Stillingen vil også omfatte nettbasert kursutvikling og formidling gjennom vår nye e-læringsløsning.


Fullstendig utlysning på Finn.no

 


Kommunikasjonsrådgiver

Skogkurs utvikler kompetanse for verdens mest bærekraftige næring; -skogbruket i Norge. Fremtida er grønn og drevet av kompetanse, - vil du bli med på laget som vår nye kommunikasjonsrådgiver?

Vi søker deg som er engasjert og erfaren innen kommunikasjonsarbeid på relevante flater. Du ønsker å inspirere og veilede våre fagpersoner slik at vi kan sammen kan gjøre Skogkurs sine tilbud kjent for målgruppene.


Fullstendig utlysning på Finn.no

 

 

Kontakt

  • Eva Skagestad

    Administrerende direktør

    Telefon: 971 74 457

    E-post: es@skogkurs.no