Ta fagbrev under koronakrisa?

I disse koronatider setter Skogkurs opp et NETTBASERT kurs for deg som vil ha fagbrev. Kurset gjør det enklere å bestå teoridelen av fagprøva, og foregår over 10 dager eller kvelder á 3 timer i perioden 20. april til 20. mai.

Har du 5 års praksis i faget kan du gå opp til fagprøve som praksiskandidat. I samarbeid med MEF Skog tilbyr vi et kurs som gjøre det enklere å bestå teorieksamen. Deretter kan du gå opp til fagprøven.

Skogkurs har også tidligere tilbudt dette kurset. Det har vært en stor suksess! Flere som har strøket til eksamen, har alle bestått etter kurset.
 

Opplegg

Tidligere har kurset vært samlingsbasert. Nå gjør vi det nettbasert for å unngå smittefaren. Kurset baserer seg derfor på nettforelesninger. Likevel vil fortsatt opplæringen foregå med en kombinasjon av filmer, forklaringer og diskusjoner mellom deltakerne. En dag eller kveld blir avsatt til å løse gamle eksamensoppgaver.

Vi tror mange kommer til å få en rolig vår. Det blir antakelig redusert hogst, og på hjemmebane blir det lite aktiviteter for både voksne og barn. Da kan dette nettopp være tida for å drive kompetanseheving.
 

Studieplan

 Studieplanen finner du her 

Dersom det blir mer enn 15 deltakere vil vi kjøre to kurs. Planen er da å tilby et kveldskurs på de samme datoene som dagkurset går.
 

Påmelding og kurspris

Ordinær pris kr 8.500. MEF-medlemmer kr 6.500.
På grunn av krisetider i bransjen, jobbes det for at prisen skal bli ennå lavere. Det blir ikke avklart før kursstart.

Påmeldingsfrist: Senest 18. april.

 
Påmelding og betaling foregår via denne linken.

 

 

Kontakt

  • Mikael Fønhus

    Senior prosjektleder

    Anvendt skogbruksøkonomi og entreprenørskogbruket

    Telefon: 992 87 002

    E-post: mf@skogkurs.no