Hjorteviltwebinar - 18 februar 12.00-15.00

Da det ikke er mulig å møtes fysisk på seminar får vi hjorteviltinteresserte heller møtes digitalt. Første mulighet i 2021 er torsdag 18. februar kl 12.00-15.00.


Mer info og påmelding


Skogkurs har fått med tre interessante foredragsholdere som skal holde hvert sitt innlegg og det vil også bli anledning til å stille spørsmål til disse under webinaret via chat.

 • En ny rapport fra Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM) blir et viktig kunnskapsgrunnlag for videre håndtering av skrantesjuken blant annet på Hardangervidda. Hvordan dette påvirker elg og hjort, vil Bjørnar Ytrehus fra VKM prate om.
 • Jeger og filmskaperen Kristoffer Clausen vil ta for seg erfaringer med bruk av termiske siktemidler under jakt på hjortevilt.
 • Og når det gjelder kunstig lys og nattoptikk på jakt – hva er gjeldende rett og hva blir fremtiden? Dette i tillegg til noen kommentarer til en dom om hodeskudd og human jaktutøvelse, vil jaktadvokaten Pål S. Jensen, redegjøre for.

Webinaret koster 150,- kroner


Webinaret avholdes på Zoom. Du vil motta link til webinaret i løpet av 17.02. 

For å få best mulig lyd og billedkvalitet under kurset, anbefaler vi at dere på forhånd laster ned en egen zoom-app til PC-en. Det gjør dere enkelt ved å gå på nettsiden https://zoom.us/, klikk på SIGN UP, IT’S FREE og registrerer dere. Gjør det gjerne allerede i kveld.

Kontakt

 • √ėyvind Juliussen

  Prosjektleder

  Entreprenørskogbruk

  Jakt, viltforvaltning og utmarksnæring

  Telefon: 400 21 266

  E-post: oj@skogkurs.no