Fagsamling vei 2021 i Kristiansand

Hold av 17-18 november til årets viktigste veisamling. 

 

Den årlige «Fagsamling vei» er et forum for faglig utvikling og formidling av kompetanse innen forvaltning, planlegging, bygging og organisering av skogbrukets infrastruktur. Skogkurs arrangerer samlingen med støtte fra Mat og Landbruksdepartementet og Landbruksdirektoratet. 

Lokasjon

Vi kommer tilbake til hotellet vi skal oppholde oss på. Vi vil uansett sikre en lokasjon med god plass, og vi kan samle mange folk selv om det fremdeles er restriksjoner med hensyn til smittevern.

Korona

På grunn av korona-viruset må vi sette et forbehold om å kunne fastsette maks deltagerantall og overnattende og i verste tilfelle avlyse samlingen. Vi vil rette oss til enhver tid gjeldende regler og retningslinjer.

Vi vil tilby live-streaming av fagsamlingens første dag. Denne løsningen lar seg dessverre ikke gjøre for felt-dagen. For fagsamlingens første dag må du velge alternativet "webinar" ved påmelding.

Vi håper at mange vil møte opp fysisk, men vi ha forståelse for skepsis til store folkemengder, utfordringer med kollektivtransport og kanskje reduserte budsjetter.

 

Påmelding

Påmelding vil skje via chekin.no («kurset» blir etterhvert søkbart), påmeldingen vil åpne 15. september og lenke vil da bli tilgjengeliggjort på «kurs-beskrivelsen» og på en oppdatert nyhetssak på Skogkurs.no.

Skogfag-studenter vil bli tilbutt fagsamlingen til rabatterte priser, mer om dette senere: 

Priser for ulike tilbud for samlingen vil vi komme tilbake til etter tilbud fra hotellet. 


Se program for foreløpige temaer som blir belyst under samlingen:

Onsdag 17 november skal vi ha teoridag ved hotellet.

Torsdag 18 november skal vi en tur ut. Program og reiserute kommer (programmet blir formet av innholdet på teoridagen). Avreise kl. 8, hjemreise kl. 15. 

Endringer vil forekomme!

 


Har du spørsmål, ta kontakt:

Kontakt

  • Steinar Lyshaug

    Senior prosjektleder

    Driftsteknikk,og Infrastruktur

    Telefon: 996 37 311

    E-post: sl@skogkurs.no